Assassin's Creed: Rogue'un İlk Detayları Sızdırıldı!

05.08.2014 15:22 Tayfun Kumaş

 
     Ubisoft, bildiğiniz gibi yeni nesil Assassin's Creed oyunu, Assassin's Creed: Unity'e odaklanmış durumda. Fransız ihtilalini konu alan Unity, PC haricinde maalesef sadece Xbox One ve PlayStation 4'e gelecek ancak Ubisoft, bir önceki nesile de yeni bir Assassin's Creed oyunu çıkaracağını belirtmişti. Bu oyunla ilgili henüz net bir bilgi yoktu ancak Assassin's Creed: Comet adı ile anılıyordu.

      Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Assassin's Creed: Rogue, İsveçli bir perakendeci tarafından listelenmişti. Bugün ise Assassin's Creed: Rogue'a ait görseller ve bir de el kamerası ile çekilmiş bir video sızdırıldı. Belirtilenlere göre; PS3 ve Xbox 360'a çıkacak olan Assassin's Creed Rogue'un PC için de gelmesi bekleniyor. Oyun, Assassin's Creed IV: Black Flag ve Assassin's Creed IV: Freedom Cry (DLC) arasındaki bir dönemde geçecek.
 
     Oyunla ilgili resmi duyuru ve detaylı bilgilerin Gamescom 2014'te gelmesi bekleniyor. Assassin's Creed: Rogue'un çıkış tarihi ise 11 Kasım 2014 olarak listelenmiş durumda. Oyun ile ilgili daha detaylı bilgiler geldikçe sizlere aktaracağız.
 














İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Rogue Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler