Assassin's Creed Serisi Şimdiye Kadarki En İyi Yılını Geride Bıraktı

11.05.2021 20:56 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft, Assassin's Creed serisinin şimdiye kadarki en yılını 31 Mart 2021'de sona eren 2020 mali yılında geçirdiğini açıkladı.

Bundan önceki rekor 31 Mart 2013'te sona eren 2012 mali yılıydı ve serinin 2020 mali yılındaki toplam geliri 2012 mali yılındakinden %50 daha fazla.
 
Ubisoft tarafından belirtilene göre serinin en büyük çıkış yapan oyunu satılan adet açısından hâlâ Assassin's Creed III. 30 Ekim 2012'de çıkan oyun o yılın Aralık ayının sonuna kadar 12 milyondan fazla satmış. Ancak değer açısından serinin en büyük çıkış yapan oyunu Assassin's Creed Valhalla.
 
Ubisoft, Assassin's Creed Valhalla'nın seri tarihinde en büyük, en uzun ve en güçlü çıkış sonrası stratejisinden faydalanacağını belirtti.
 
Assassin's Creed Valhalla'nın ilk genişlemesi Wrath of the Druid 13 Mayıs'ta geliyor.

Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed Valhalla Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 1 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 2 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 3 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 3 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler