Assassin's Creed Tasarımcısı Yaka Paça Kovulmuş!

08.05.2013 11:26 Talha Aynacı

 
   Daha önce yayınladığımız bir haberde Assassin's Creed'in yapımında çok önemli bir rol alan Patrice Desilets'in Ubisoft'dan  ayrıldığını sizlere aktarmıştık. Ancak durum hiç de öyle değil.
 
   Desilets, Polygon'a yaptığı açıklamada kendi rızasıyla ayrılmadığını, kişisel eşyalarının bile toplanmasına izin verilmeden kovulduğunu açıkladı. Bunun şahsına karşı yapılmış kişisel bir hareket olduğunu ve takım arkadaşlarına elveda bile dedirtmeyen 2 koruma tarafından kapı dışarı edildiğini söyleyen Desilets, haklarını korumak için Ubisoft'a karşı yasal savaş başlatacağını belirtti.
 
   Tecrübeli isim 2010 yılında Ubisoft'dan ayrılarak THQ Montreal'e geçmiş ve burada yeni yapımlar üzerine çalışıyordu. THQ'nun çöküşüyle birlikte Ubisoft'un Montreal stüdyolarını satın alması sonucu firma ve yapımcının yolu bir kez daha kesişse de, bu buluşma uzun sürmedi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed Platformlar: PC PS3 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Nisan 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 1 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 2 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 2 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 3 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler