Assassin's Creed: The Ezio Collection 17 Şubat'ta Switch'e Geliyor

12.01.2022 12:15 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı, Ubisoft, Switch için Assassin's Creed: The Ezio Collection'ı 17 Şubat'ta yayınlayacağını duyurdu. Assassin's Creed: Ezio Collection, Assassin's Creed II, Assassin's Creed Brotherhood ve Assassin's Creed Revelations oyunlarının yanı sıra Assassin's Creed Lineage ve Assassin's Creed Embers filmlerini içeriyor.
 
Oyunun fiziksel sürümü yalnızca Assassin's Creed II'yi içerecek. Assassin's Creed Brotherhood, Assassin's Creed Revelations, Assassin's Creed Lineage ve Assassin's Creed Embers'ın yanı sıra ek diller için ses paketi, 35 GB boyutunda olacak.
 
Assassin's Creed: The Ezio Collection ilk olarak 15 Kasım 2016'da Kuzey Amerika'da ve 18 Kasım'da Avrupa'da PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürüldü.
 
Assassin's Creed II
 
Assassin's Creed 2 video oyunları tarihinde en hızlı satan yeni ürün unvanını alan oyunun devamı niteliğinde. Merakla beklenen oyunun kahramanı Ezio Auditore da Firenze adlı genç bir İtalyan soylusu ve oyun yeni bir çağda, Rönesans'ta geçiyor. Leonardo da Vinci'nin arkadaşı olan Ezio, Floransa'nın en güçlü ailelerini karşısına alıyor ve usta bir suikastçı hâline geldiği Venedik'in kanallarında maceradan maceraya atılıyor. 
 
Assassin’s Creed Brotherhood 
 
Borgia’larla olan hesabını kapatamayan Ezio, bu sefer Borgia hükmünü nihai sona erdirmek üzere Roma’ya doğru yola çıkıyor.
 
Assassin’s Creed Revelations 
 
Ünlü suikastçi Ezio Auditore, son macerasında Osmanlı Devleti zamanındaki İstanbul topraklarına ayak basıyor. Bir yandan Altäir’in şehre gizlediği mühürleri ararken, bir yandan da Tapınakçılara karşı savaşmaya hazır olun.
 
Assassin’s Creed Lineage
 
Assassin's Creed: Lineage, Assassin's Creed II video oyununa dayanan üç kısa filmden oluşan bir film serisidir. Filmler Ubisoft tarafından yapılmış ve ilk bölümü YouTube'da 26 Ekim 2009 tarihinde yayınlanmıştır. 
 
Assassin’s Creed Embers 
 
Assassin's Creed: Embers, Assassin's Creed video oyunu serisine dayanan UbiWorkshop tarafından oluşturulan kısa animasyon filmidir. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed: The Ezio Collection Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 11 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler