Assassin's Creed: Unity'nin 4. Güncellemesi Ertelendi

16.12.2014 00:58 Tunahan Başol


     Oldukça büyük sorun ve hatalarla birlikte çıkış yapan Assassin's Creed: Unity için oyuncular güncelleme beklerken, Ubisoft, dördüncü güncellemenin çoğu sorunu çözeceğini belirtmiş ve güncellemenin çıkış tarihi olarak 15 Aralık'ı göstermişti.
 
     Beklenen tarihte yayınlanmayan güncelleme için Ubisoft'tan açıklama geldi. Yamayı geçtiğimiz gün yayınlamayı planladıklarının belirtildiği açıklamada, oyunda söz veridikleri ilerlemenin yaşanabilmesi için güncellemenin ertelendiği söyleniyor.
 
     Ayrıca, performansı iyileştirme noktasında kararlı oldukları ve oyuncuların beklediği kalite için birkaç gün daha gerektiği bu açıklamada yer ediyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed Unity Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 34 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler