Assassin's Creed: Unity'nin 4. Yaması FPS Oranını Arttırdı

23.12.2014 11:09 Alkan Adakaner


    Geliştiricilerin oyunları doğru düzgün optimize etmeden piyasaya çıkardıklarına son dönemlerde sık sık şahit oluyoruz. Assassin's Creed: Unity de ne PC, ne de konsollar için yeterince iyi optimize edilmeden piyasaya çıkmıştı.
 
    DigitalFoundry; Assassin's Creed: Unity'nin 3. yaması ve 4. yaması arasındaki frame-rate (saniye-kare oranı) farkını gösteren bir video hazırlamış. Bu videoda gördüğünüz gibi oyunun Playstation 4 sürümünde 4. yama sayesinde oyun bazı yerlerde 5 fps daha iyi performans sağlıyor. Tabi yine de Ubisoft sabit 30 fps görüntüyü elde edememiş.
 
     Digitalfoundry aynı şekilde Assassin's Creed: Unity'nin Xbox One sürümünde de fps artışı sağlandığını, ama bunun PS4'teki kadar belirgin olmadığını belirtiyor. Xbox One sürümüne ait 1. yama ile 4. yama arasındaki farkı gösteren videoyu da aşağıda bulmanız mümkün.
 



İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed Unity Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler