Assassin's Creed Unity'nin Koleksiyoncu Sürümü Duyuruldu + Ön Sipariş Hediyeleri

22.07.2014 09:34 Tunahan Başol


     Her Assassin's Creed oyunuyla birlikte güzel bir koleksiyoncu sürümü de duyuran Ubisoft, Unity için de bekleneni yaptı ve oyuna ait güzel bir koleksiyoncu sürümü duyuruldu.
 
     16 inçlik Arno figürünü, ana tema müziğini ve oyunun soundtrack'ini çalabilen bir müzik kutusunu, sanatsal tasarımlar barındıran bir kitabı, Killed by Science ve The Chemical Revolution görevlerini barındıran 130$'lık bu sürüm ayrıca özel bir kutuda geliyor.
 
     Ön sipariş hediyeleri olarak ise Ubisoft, her zaman yaptığı gibi, farklı perakendecilere farklı eşyaları özel olarak sunuyor.
 
Amazon – Pioneer Axe, “diğer hiçbir baltaya benzemeyen bir savaş baltası”
GameStop – Razorhead Spear, “hiçbir zırh güvenli değil”
Walmart – Maple Hunting Rifle, “geldiğini asla görmeyecekler”
Best Buy – Under/Over Pistol, “iki kere vur, sonra soru sor”

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin’s Creed Unity Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 7 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 8 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 9 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 10 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler