Assassin's Creed Valhalla 1.5.2 Güncelleme Notları Açıklandı

23.05.2022 20:25 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft, Assassin's Creed Valhalla için 1.5.2 güncellemesini yarın yayınlanacağını duyurdu. Bu yama PC'de 7 GB boyutunda olacak ve birçok hatayı düzeltecek.
 
1.5.2 yaması oyuna Armory (Cephanelik) adlı yeni bir içerik getiriyor. Bu özellik ile Cephanelik inşa edebiliyor ve içerisinde yer alan öğeleri sergileyebiliyorsunuz. Beş adede kadar teçhizat bölümü açabiliyorsunuz.
 
 
 
Bu son güncelleme ara sahneler sırasında meydana gelen birkaç kilitlenmeyi ve donmayı düzeltiyor. Ayrıca çok sayıda grafik, doku, animasyon, aydınlatma ve titreme sorununu çözüyor. Bunun yanı sıra Nehir Baskınlarına yeni ödüller ekliyor. 
 
Güncelleme yarın oyunculara sunulacak. Yamayı indirmek için Ubisoft Connect ve Epic Games Store'u başlatmanız yetiyor. Oyun otomatik olarak güncellemeyi indirecek.
 
Yama Boyutu:

- Xbox Series X|S: ~7,8 GB
- Xbox One: ~7,8 GB
- PlayStation 5: ~1,8 GB
- PlayStation 4: ~1,4 GB
- PC: ~7,08 GB
 
Tüm yama notlarına ulaşmak için buraya tıklayın. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed Valhalla Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun Yakında Yeni Mafia Oyununu Duyurucağı Bildirildi! 16 Nisan Yeni İş İlanına Göre EA'in Geliştirdiği Black Panther Açık Dünya Olacak 16 Nisan Eski Blizzard Patronu Oyunu Bitirdikten Sonra Bağış Yapmamızı Öneriyor 16 Nisan Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 16 Nisan It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 16 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler