Assassin's Creed Valhalla Çıkış Sonrası Ücretli ve Ücretsiz İçerikleri Detaylandırıldı

20.10.2020 22:07 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft, Assassin's Creed Valhalla'nın çıkış sonrası planlarını paylaştı.

Season Pass iki büyük genişleme paketi içerecek ve dört sezon sürecek ücretsiz içerikler gelecek.
 
Wrath of the Druids (Druidlerin Gazabı) – 2021 İlkbahar: İrlanda'da eski bir druid tarikatına bulaşmış halde gizemlerini çözmeye çalışacağınız bir yolculuğa çıkaracak. Danu tarikatının çocuklarıyla savaşacak ve üyelerinin kim olduğunu keşfedecek, onları avlayacak ve savaşacaksınız. Çember kaleleri fethedecek ve hareketli bir ticaret ticaret metropolü olan Dublin'n ticaret sistemini etkileyeceksiniz.
 
The Siege of Paris (Paris Kuşatması) – 2021 Yazı: Tarihi figürlerle karşılaştığınız savaşın parçaladığı Francia'yı keşfetmenizi sağlayacak. Şişman Karl'ın seçkin birimleriyle savaşacağınız ve akınlar yapacağınız, yeni tekrar oynanabilir aktivitelerin tadını çıkaracaksınız. Paris Kuşatması'nda içerik sızacak, ittifaklar kuracak ve Paris'i içeriden fethetmeye çalışacaksınız.
 
İlk sezon Aralık 2020'de Eivor'un yerleşim alanında düzenlenecek Yule festivaliyle başlayacak ve yeni oyun modu River Raid'i (Nehir Akımı) getirecek. Her bir sezon yeni festivaller ve etkinlikler, yeni ilerleme, yeni beceriler, yeni ekipmanlar, yeni maceralar ve oynanış içerecek.
 
Discovery Tour (Keşif Turu) modu 2021'de eklenecek.
 
Assassin's Creed Valhalla 10 Kasım'da Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Epic Games Store, Uplay ve Stadia için; 12 Kasım'da PlayStation 5 için çıkacak.

Çıkış sonrası içeriklerin tanıtıldığı paylaşıldığı fragmanı Türkçe altyazılı olarak aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed Valhalla Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler