Assassin's Creed'in Yaratıcısı 2012 Yılından Beri Ubisoft Oyunu Oynamamış

23.06.2016 23:02 Gazali Çetinkaya

 
   Assassin's Creed serisinin yaratıcısı Patrice Desilets, Edge Magazine ile yaptığı röportajda kendisinin uzun zamandır Ubisoft oyunu oynamadığını açıkladı.
   
   "Ben Ubisoft oyunları hakkında nasıl hissediyorsunuz sorusunun sorulacağı iyi bir insan değilim. 2012 yılından beri Ubisoft oyunu oynamadım. Assassin's Creed 3'ün ilk iki saatini oynadım ve hepsi buydu." şeklinde bir açıklama yapan Patrice Desilets, Ubisoft'a saygı duyup çok sevdiğini ancak Ubisoft logosunu kendi televizyonunda göremediğini de belirtti. 
 
    Assassin's Creed: Brotherhood'un geliştirilmesi sırasında THQ Montreal stüdyosundan ayrılan Patrice Desilets daha sonra 1666: Amsterdam adlı oyunun haklarının Ubisoft'a geçmesi ile 2013 yılında şirkete geri dönmüştü. Geçtiğimiz aylarda ise Patrice Desilets 1666: Amsterdam oyununun haklarını eline aldı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Syndicate Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 19 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 6 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 6 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 7 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 7 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler