Assassin's Creed'in Yaratıcısının Sizleri Şaşırtabilecek Yepyeni Oyun Fikirleri Var

01.08.2019 13:37 Nursema Emre

 
Assassin's Creed markasının yaratıcısı olarak da bilinen Patrice Desilets, GI.Biz ile yaptığı son röportajda, uzun süredir beklenen 1666 Amsterdam dışında birkaç yeni oyun fikri daha olduğunu ve bir kısmının da daha önce denenmemiş, kendisine has yapımlar olduğunu belirtti.
 
Desilets, Panache, Ancestors: The Humankind Odyssey'nin geliştiricisi Panache Digital Games'in başkanlığını yapıyor. Bu oyun sizi vahşi doğanın içerisinde yapayalnız bırakıyor.
 
Konumuza geri dönecek olursak Desilets Assassin's Creed hakkındaki yepyeni düşüncelerini şu sözlerle ifade etti:
 
"Benim kişisel bazı fikirlerim var ve bu fikirlere göre oyunun hep geçmişte geçmesini istemiyorum. En nihayetinde Assassin's Creed bir ara gelecekte ya da hayali bir ülkede geçecek. Ayrıca babamın başına gelenler hakkında da bazı oyun fikirlerim var. Babam 2010'da Haiti'deki depremden kurtulanlardan ve ben de bu hikayeyi bir oyunumda anlatmak istiyorum. "
 
Desilets ayrıca Assassin's Creed'in yapım ekibinden ayrılıp kendi oyun stüdyosuna geçmesine sebep olan süreçten de bahsetti:
 
"Burada aramızda bir anlaşma var: Eğer oyun iyi olduysa bu onların sayesinde, eğer kötü olduysa bu tamamen benim hatam. Bu yüzden buradaki kararları her zaman ben veriyorum. Burada demokrasi yok ancak tartışmalara ve birlikte bir şeyler yapmaya kapalı da değilim."

İlgili İçerik Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler