Assassin's Creed'in Yönetmeni Tarafından Geliştirilen Yapım Hakkında İlk Detaylar

19.12.2014 19:23 Ömür Gencer


      Assassin's Creed'in yönetmeni Patrice Desilets bildiğiniz gibi geçtiğimiz ay Panache Digital Games adında yeni bir oyun stüdyosu kurmuştu. Bu stüdyonun ilk oyunu hakkında ilk bilgiler nihayet paylaşıldı. 

       Belirtilene göre firmanın geliştirdiği ilk oyun üçüncü bakış açısına sahip, "tarihsel-aksiyon-hayatta kalma" türünde bir AAA yapım olacak. Bu bilginin yanında Desilets, şu sözlere yer verdi: "Oyun dediğimiz aracın toplumu değiştirmekte olumlu bir güç olabileceğine candan inanıyorum. AAA kalitesinde oyunların bu amaca ulaşacak gücü var."  
 
     Ne yazık ki bahsettiğimiz bu oyunun ismi için herhangi bir bilgi verilmedi. Bu yapım hakkında daha fazla bilgi paylaşıldığında sizlere aktaracağız.
 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 2 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 2 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 3 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 4 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler