Assetto Corsa 2'nin 2024 yılında çıkış yapacağı bildiriliyor

18.03.2023 15:39 Mehmet Tandoğan

 
 
Assetto Corsa yarış serisinin yeni oyunu Assetto Corsa 2 önümüzdeki 18 ay içinde geliyor. Digital Bros'un son mali raporuna göre Assetto Corsa 2'nin gelecek yıl içerisinde yayınlanması planlanıyor. Raporda "Asetto Corsa'nın ikinci oyunu şu anda geliştirme aşamasında yer alıyor ve 2024 ilkbaharında yayınlanması planlanıyor" ifadeleri bulunuyor.
 
Assetto Corsa çok satan bir yapım oldu
 
 
 
Yarış oyunları içerisinde önemli bir yere sahip olan Assetto Corsa, Aralık 2022 itibarıyla dünya çapında 28 milyondan fazla sattı. Oyun ilk olarak 2014 yılında piyasaya sürüldü ve şirkete 104 milyon Euro'nun üzerinde katkı sağladı.
 
Başarılı bir oyunun ardından devam oyunu Assetto Corsa 2 gerçekçi bir yarış deneyimini bizlere sunmayı hedefliyor. Oyun içerisinde yol tutuşunu etkileyecek çevresel unsurlar, dinamik hava koşulları, hava koşullarına göre değişen yarış deneyimi, resmi otomobil - parçalar ve daha fazlası yer alacak.
 
Resmi otomotiv üreticileriyle iş birliği içerisinde oyuna dahil edilen araçlar ile farklı farklı pistlere adım atacak ve burada rakipleri arkamızda bırakmaya çalışacağız.
 
2024 yılı içerisinde çıkış yapacak yeni oyun hakkında daha fazla bilginin yakında gelmesi bekleniyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assetto Corsa Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Kunos Simulazioni Dağıtıcısı: Kunos Simulazioni Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 19 Aralık 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 48 Dk önce Nintendo, Gamescom 2024 Etkinliğine Katılmayacak 1 Saat önce Final Fantasy 7 Rebirth'ün Düşük Satışlara Sahip Olduğu Bildiriliyor 1 Saat önce Frostpunk 2'nin Beta Sürümü Oyunculara Sunuldu 2 Saat önce Keanu Reeves Sonic 3 Filminde Shadow'u Seslendirecek 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler