Asterigos: Curse of the Stars'ın Xbox Konsol Sürümleri Onaylandı

22.04.2022 19:17 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı tinyBuild, Acme Gamestudio tarafından geliştirilen aksiyon RPG oyunu Asterigos: Curse of the Stars'ı bu baharda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için yayınlayacak. Xbox Series ve Xbox One sürümleri yeni duyuruldu.
 
Asterigos: Curse of the Stars, heyecan verici savaş karşılaşmaları, keşfedilecek yerlerle dolu birbirine bağlı haritalar ve her seçimin önemli olduğu sürükleyici bir hikayeyi içeriyor. Bu fantezi dünyasında uzun zamandır unutulmuş sırları ve gizli yolları keşfedin. Kuzey Rüzgarı Lejyonu'ndan kayıp babasını kurtarmak için lanetli bir şehre yolculuğa çıkan cesur ve genç savaşçı Hilda olarak oynayın.
 
Daha dinamik bir dövüş sisteminin yanı sıra souls benzeri oyunlardan ilham alan öğeleri oyunculara sunuyor. Modern aksiyon RPG türüne yeni bir yorum getiriyor. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1731070/Asterigos_Curse_of_the_Stars/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 25 Dk önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 2 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler