Astral Chain ve Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 Gamescom 2019 Oynanış Videosu

22.08.2019 20:16 Gazali Çetinkaya

Nintendo, Switch'in merakla beklenen iki oyunu Astral Chain ve Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020'den 25'er dakikalık oynanış videoları paylaştı.
 
Astral Chain
 
 
 
Bayonetta geliştiricisi PlatinumGames'in yeni aksiyon rol yapma oyunu. Yakın gelecekteki multikültürel şehir Ark, başka bir boyuttan gelen tehlikeli yaratıklar sonucunda büyük bir felaket ile karşı karşıya. Tehlikeli yaratıklar insanlara saldırmaya, şehri parçalamaya başlıyor ve normal polis güçleri onlarla rekabet edemiyor ve en sonunda tüm bu tehditlere karşı koymak için Neuron olarak bilinen yepyeni özel görev kuvveti birimi kuruluyor. Özel görev kuvvetinin bir parçası olarak, dünyayı istila eden gizemli ve yabancı yaratıklara karşı savaşmak size kalmış.

Çıkış Tarihi: 30 Ağustos
 
Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020
 
 
 
Başlıca Özellikler:

- Oynamak için Farklı Yollar: Joy-Con kontrol cihazlarıyla tam hareket kontrolü.
- Split-Screen ve Online: Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 her yaş ve grup için eğlenceli çok oyunculu, yerel split-screen ve çevrimiçi oynanış sunar.
- Favori Karakterlerinizle Oynayın: Yıldızlarla dolu Sega ve Nintendo karakterleri arasından seçim yapın: Mario, Sonic, Luigi, Knuckles, Peach, Amy, Dr. Eggman, Yoshi, Tails ve açıklanacak daha fazla karakter.
- Yeni Etkinlikler ve Daha Fazlası: Sörf, kaykay, karate ve spor tırmanışı, jimnastik, yüzme, 110m engelli, futbol, binicilik ve okçuluk Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020'de oynanabilir olacak.
 
Çıkış Tarihi: Kuzey Amerika 5 Kasım, Avrupa 8 Kasım 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler