Asura'nın Kayınbiraderi Oynanabilir Olacak

Bir aksiyon oyununda karizmatik olmayan bir oynanabilir karakter yaratmak prensiplere aykırı gibi bir şeydir.
08.09.2011 20:53 Levent Polater

 
    Başlığı okuyunca ufak bir tebessüm yaratmış olabilirim. Ama sizi çektiğini itiraf edin :)
 
   Capcom'un yeni projelerinden Asura's Wrath, farklı konusu ve karakterleriyle dikkat çekiyor. Asura'nın eşinin öldürülmesiyle başlayan olaylar zincirinde eşinin kardeşi olan Yasha'nın Asura'yı suçlaması ve ona sırtını dönmesi de konunun başka bir açısını gözler önüne serecek.
 
    Asura'nın eşinin kardeşi Yasha yani Asura'nın kayınbiraderinin (biliyorum, komik bir tabir :) de oyunda oynanabilir bir karakter olacağı onaylandı. Konuya hangi yönden dalacağını bilmiyoruz ama Asura'nın bu macerasında ona eşlik mi edeceğini yoksa karşı mı geleceğini merak ediyoruz.
 
    Bunun oyuncunun kararına verilip verilmeyeceği de bilinmiyor. Gerçi Capcom'un aksiyon oyunlarında hikaye hep çizgisel ilerlemiştir. Bunda da bir farklılık olacağını sanmıyorum. Daha fazla bilgiyi Tokyo Game Show'dan almayı umarken Yasha ile ilgili yeni yayınlanan ekran görüntüleriyle sizi başbaşa bırakıyorum:
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Asura's Wrath Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: CyberConnect2 Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty Black Ops 6'dan Yeni Fragmanlar ve Detaylar Ortaya Çıktı 23 Mayıs The Witcher 3'ün Yeni Modu İlk Oyunun Haritasını Getiriyor 23 Mayıs Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 23 Mayıs UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 23 Mayıs Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 23 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler