Asura's Wrath'tan Oynanış Videosu

Asura'nın öfkesi kolay kolay dinmeyecektir
19.07.2011 10:38 Alkan Adakaner


     Cyberconnect 2 tarafından geliştirilen ve Capcom tarafından yayınlanacak olan Asura's Wrath'a ait yeni bir video yayınlandı. Bu video'da ana karakterimiz Asura'nın düşmanları nasıl patakladığını göryoruz.
 
    Oyunun evrenindeki önemli ilahlardan birisi olan Asura diğer 7 ilahın ihanetine uğrar ve güçleri bu ilahlar tarafından çalınır. Bunun yanı sıra kızı Mithra'yı da esir alan bu ilahlara karşı büyük bir öfke duyan Asura, bu öfkesini bir avantaja çevirip düşmanlarını yok etmek için kullanacaktır.
 
    Asya mitolojisi ve bilim-kurgu dünyasından bolca esinlenen oyunumuz çıkış tarihi hala açıklanmadı, ama iyi bir aksiyon oyunu oynamak isteyenler Asura's Wrath'u yakından takip edeceklerdir.
 
    Oyunun yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Özellikle dövüşler sırasındaki yüz animasyonları başarılı görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Asura's Wrath Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: CyberConnect2 Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler