Atari 50: The Anniversary Celebration PC ve Konsollar için Duyuruldu

29.06.2022 19:12 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Atari ve geliştirici Digital Eclipse, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için Atari 50: The Anniversary Celebration'ı duyurdu. Koleksiyon sürüm bu kış piyasaya sürülecek.
 
Atari modern video oyun endüstrisini başlatan kıvılcımın 50. yılını kutluyor. Silikon Vadisi'ndeki küçük bir ekip yaratıcılığını, merakını ve tutkusunu video oyunları ve donanımları ile ortaya çıkaralı 50 yıl oldu. Çabalarının sonucu ise meyvesini verdi. Atari dünyanın en tanınmış ve kalıcı markası haline geldi.
 
Atari 50: The Anniversary Celebration, 90'dan fazla oyunu bünyesinde barındırıyor. Büyük bir arşiv niteliğinde olan bu sürüm ile geçmişe bir yolculuk yapabilirsiniz. Devasa kütüphane Digital Eclipse ekibi tarafından koleksiyona dahil edildi. Bu koleksiyon video oyunları tarihine derin bir bakış sunuyor.
 
Koleksiyonda bulunan bazı oyunlar:
 
- Quadratank: Klasik Tank savaşı serisine 1978'den beri ilk yeni giriş.
- Yars’ Revenge Reimagined: Howard Scott Warshaw'ın baş yapıtı yepyeni bir görünüme kavuşuyor. İstediğiniz zaman orijinal ve modern grafikler arasında geçiş yapabilirsiniz.
- Swordquest: AirWorld: Yaklaşık 40 yıllık bir bekleyişin ardından Digital Eclipse ekibi, orijinal Swordquest yaratıcısı Tod Frye'ın tasarım konseptlerinden esinlenerek efsanevi Swordquest serisinin dördüncü ve son oyununu ortaya çıkardı.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1919470/Atari_50_The_Anniversary_Celebration/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler