Atari Donanım İşine Geri Dönmek İstiyor

20.05.2014 17:50 B.Onur Yıldız

 
     Yaşayan efsane Atari'nin yeni CEO'su Frederick Chesnais, tekrar donanım üretimine yönelmek istediklerini ancak bunun yeni bir konsol düşüncesi olmadığını açıkladı.
 
      Chesnais yaptığı açıklamada Atari'nin yazılım kadar donanım için de üretebilen bir şirket olduğunu söyledi. Chesnais sözlerine şöyle devam etti: "Yeni bir konsol çıkarmaktan bahsetmiyorum. Örneğin bir saat. Oyuncu saati. Tabi ki planladığımız şey bu değil ama demek istediğim tıpkı saat gibi yapabileceğimiz şeylerden bahsediyorum. Bir başka örnek vermek gerekirse; ceketinizle telefonunuzu şarj etmenizi sağlayan bir aparat mesela. Bence bir Atari Saati'ni veya Atari Ceket'ini alırdınız."
 
     Atari 1983'teki iflasına kadar oyun endüstrisinin devlerinden biriydi. Çıkardığı popüler oyunların yanı sıra, Atari 2600 adlı oyun tarihinin mihenk taşlarından olan bir konsol üretmişti. 

İlgili İçerik Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ertuğrul Gazi Olarak Oynayacağımız Türk Yapımı Oyundan İlk Fragman! 24 Haziran Xbox, Microsoft Flight Simulator'ın 15 Milyon Oyuncuya Ulaştığını Açıkladı 24 Haziran Sony, VR Yatırımlarını Azaltıyor: Şu Anda Sadece 2 Oyun Geliştiriliyor 24 Haziran Elden Ring, Yeni DLC'nin Zorluğu ve Performansı Sebebiyle Eleştiriliyor 24 Haziran Palworld Playstation 5 Konsollarına Gelebilir 24 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler