Atari Gaming, Konsol ve PC Oyunlarına Odaklanacak

06.07.2021 16:24 Mehmet Tandoğan

 
 
Atari'nin oyun bölümü resmen vites değiştiriyor. Şu anda mobil oyunlara ve oynaması ücretsiz oyunlara odaklanmış olan şirket, bu sektörden umdukları kadar iyi bir sonuç elde edemedi. GamesIndustry tarafından bildirildiği üzere yönetim kurulu ileride konsol ve PC oyunlarına odaklanacak.
 
Atari'ye kısa süre önce atanan CEO Wade J. Rosen, bu değişikliğin "rekabet ve pazarlama ortamının, oynaması ücretsiz iş modelini ağırlaştırması" nedeniyle uygulandığını dile getiriyor. Ayrıca bu değişikliğin bir sonucu olarak Atari, 5,9 milyon dolarlık bir değer kaybedeceğini de ön görüyor.
 
Oynaması ücretsiz olan başarılı mobil oyunları yayınlanmaya devam eden Atari firması, Roller Coaster Tycoon Stories, Atari Combat: Tank Fury, Ninja Golf ve bunun gibi diğer yapımları ya kapatacak ya da satışa sunacak. 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler