Atari VCS Sistem Mimarisi Rob Wyatt Maaşlarını Alamadığı için Atari'ye Dava Açtı

05.04.2020 10:17 Gazali Çetinkaya

 
Atari VCS konsolunun sistem mimarisi Rob Wyatt, altı aydan fazla bir süredir maaşının ödenmemesi sebebiyle Atari'ye dava açtı.

Orijinal Xbox konsolunun da sistem mimarisi olan Rob Wyatt, Atari'nin yeni konsolu üzerinde çalışmaya başlamış ve maaşlarının ödenmemesinden sonra Ekim 2019'da şirketten bağlarını tamamen koparmıştı.

Bu olaydan sonra Atari, Atari VCS konsolunun yanlış yönetimi ve gecikmesi sebebiyle Rob Wyatt'ı suçladı. Rob Wyatt da projeyi sonuna kadar tamamlamak istediğini fakat maaş alamadığı için elinde ayrılmaktan başka bir seçenek olmadığını dile getirdi.

Rob Wyatt ayrılışından altı ay sonra sözleşme ihlali ve adını lekeleme sebebiyle Colorado'daki federal mahkemede şirkete dava açtı.

VentureBeat'in haberine göre, Atari'nin Rob Wyatt'a olan toplam borcu $261,720.

"Retro esintili ancak retro kutusu olmayan" şeklinde tanıtılan konsolun 2019'da piyasaya sunulması planlanıyordu fakat 2020'ye ertelendi. 389.99 dolar fiyattan ön siparişte. Resmi websitesini atarivcs.com adresinden ziyaret edebilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler