Atlus'un Oyunları E3 Videolarıyla Parlıyor

13.06.2013 13:39 Levent Polater

 
    Atlus, Dragon's Crown ve Shin Megami Tensei IV için 2 yeni E3 videosu yayınladı. Muramasa ve Odin Sphere'in yapımcısı VanillaWare tarafından geliştirilen Dragon's Crown, 2D side-scrolling aksiyon RPG ve müthiş çizimleriyle türünün hayranlarını içine çekmeyi başaracak enfes bir yapım olacağa benziyor.
 
     Shin Megami Tensei IV, ise Playstation 2'ye çıkan ve türünün en nadir örneklerinden Shin Megami Tensei: Nocturne'un uzun zamandır beklenen devam yapımı olacak. 2D savaşlara ve 3D bir ilerleyişe sahip olan yapım, bu yaz, Avrupa için 3DS'e çıkışını yapacak. Dragon's Crown ise, Playstation 3 ve Vita için raflardaki yerini alacak.
 



İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shin Megami Tensei 4 Platformlar: 3DS Geliştirici: Atlus Dağıtıcısı: Atlus Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 30 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler