Atmosferi ve Hikayesiyle Etkileyen Firewatch'tan 17 Dakikalık Oynanış Videosu

20.12.2015 03:14 Ömür Gencer


      PC ve PlayStation 4 için geliştirilen ve tamamen diyalog ve hikayeye odaklanan Firewatch için uzun bir oynanış videosu paylaşıldı.
 
      IGN üzerinden paylaşılan bu oynanış videosunda oyun için yayınlanan ilk oynanış videosunun devamını görüyoruz. İlk videonun sonunda karakterimizin kulesine birisi izinsiz giriş yapıyor ve karakterimizin ısınmak için kullandığı bazı eşyaları çalıyordu. Bu yeni 17 dakikalık oynanış videosunda ise karakterimizin üşümüş bir halde kalkıyor ve yola koyuluyor. Videoda görebileceğiniz gibi oyun boyunca verdiğimiz kararlar ve yaptığımız şeyler oyunun hikayesinin şekillenmesini etkiliyor.
 
      Oynanış videosu boyunca Firewatch'un atmosferi ve çevre detay kalitesi oldukça etkileyici görünüyor. Firewatch 9 Şubat 2016'da çıkışını yapacak. Yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Firewatch Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Campo Santo Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 9 Şubat 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler