Attack on Titan Video Oyun Uyarlaması 2014'de

09.07.2013 11:59 Talha Aynacı

 
   İnsan yiyen devlerin gölgesinde katmanlı surlar inşaa ederek hayatta kalmaya çalışan ancak bir gün duvarlardan birinde gedik açılmasıyla zavallı insanoğlu adına tam bir hayatta kalma savaşına sahne olan son dönemlerin en popüler animelerinden birisi Attack on Titan (Shingeki no Kyojin) bir oyun uyarlamasına daha kavuşacak.
 
   Geçtiğimiz mayıs ayında manganın resmi Twitter hesabı masaüstü konsol veya taşınabilir konsolda çıkış yapacak bir oyundan bahsetmişti. Her ne kadar resmi olarak yayınlanmış Attack on Titan: The Wings of Counterattack - Shingeki no Kyojin -Hangeki no Tsubasa isimli bir sosyal oyun yer alsa da, daha büyük çaplı bir projenin geleceğine dair ilk sinyaller bu olmuştu.
 
   Anime Expo fuarında açıklama yapan Attack on Titan yapımcısı George Wada ise planlanan oyunun gelecek yıl çıkacağını haber etti. Umarız Attack on Titan'ın namına yaraşır bir yapım olur!

İlgili İçerik Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler