Avalance Yeni Projesine Başladı Bile

23.02.2010 12:09 Ersin Kılıç

 
     Şu sıralar Just Cause'nin son rötüşlerini yapan Avalance Studios, şimdiden sıradaki projesi üzerinde çalışmalara başladı bile.
 
     Avalance Studios'un kurucularından biri olan Christofer Sundberg, Devolop Online ile yaptığı söyleşide stüdyolarınsıradaki büyük projeleri üstünde çalışmalarına başladığını belirtti.
 
     Sundberg ; " Just Cause 2'nin yapımını tamamladık. Çok yakında çıkacak olan oyunumuz için stüdyomuzda on kişiden az çalışan bu oyun ile ilgileniyor." diyerek stüdyo çalışanlarının geri kalan kısmının yeni projeye odaklandığını belirtti.
 
     Firmanın son oyunu olan ve serbest dünya stili oynanışa sahip Just Cause 2, 26 Martta piyasaya çıkacak.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Just Cause 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Avalanche Studios Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler