Avalanche: Just Cause 3 Yeni Nesil için Çok Uygun

Just Cause serisi açık dünya oyunlara yepyeni bir soluk getirmişti
04.04.2012 08:31 Alkan Adakaner


     Avalanche Studios denilince akla ilk gelen oyun Just Cause'dur. Oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip olan bu serinin yeni oyununun geliştirildiği konusunda duyumlar alıyorduk, anlaşılan Avalanche bu oyunu yeni nesile hazırlıyor.
 
     Avalanche Studios'un patronu Christofer Sundberg, Just Cause serisi ile gerek kendinin, gerekse de geliştirici ekibinin duygusal bir bağı olduğunu ve bu serinin geleceğini parlak gördüklerini söyledikten sonra şu sözlerle hedeflerini belirtti:
 
     "Bugünlerde ve dönemde herkes para kazanmak için çabalıyor, bana göre Just Cause serisi her yönden yeni neslin olanakları için son derece uygun."
 
      Sundberg'in Just Cause serisini para kazanma amacıyla bu nesilde tekrar karşımıza çıkarmayacağını belirtmesi güzel bir olay. Yeni neslin olanaklarıyla Avalanche aklındaki projeyi daha iyi bir şekilde gerçekleştirebilir.
 
     Şu sıralar birden fazla oyun üzerinde çalışan Avalanche Studios bu oyunların isimlerini henüz açıklamadı, ama yetkililer bu oyunu Haziran ayındaki E3 fuarı öncesinde duyuracaklarını söylemişlerdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Just Cause 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Avalanche Studios Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler