Avalanche: "Yeni Nesilde Korsan Sorunu Azalacak"

Just Cause 2 oyunculara dev bir dünya sunuyordu
09.03.2013 08:11 Alkan Adakaner


     Just Cause serisiyle dikkatleri üzerine çeken Avalanche Studios şu sıralar yeni nesil oyunlar üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Muhtemelen Just Cause 3'ü yeni nesilde oynama şansı yakalayacağız. Avalanche'ın yeni nesildeki korsan sorunu ve ikinci el oyun piyasasına yönelik açıklamalarda da bulundu.
 
    Avalanche yetkililerinden Cristofer Sundberg "Bence yeni nesil donanımlarda korsan oyun sorunu bu nesildeki kadar çok olmayacak" sözleriyle bu konsollara olan güvenini belirtirken ikinci el oyun piyasası için de şunları söyledi.
 
     "Just Cause 2'yi ikinci el oyun raflarında nadiren gördüğüm için çok mutluyum. Eğer geri dönüşü olmasa bulması da zor olur. Oyunlar genellikle raflara çok kötü oldukları için dönmezler. Genellikle çok kısadırlar veya az şey sunarlar; oyuncuların özgürlüğü azdır veya keşif için cesaretlendirmezler."
 
    Sanırım Sundberg ikinci el oyunlarının nedenini çok başarılı bir şekilde özetledi. Oyunculara uzun süre oynayabilecekleri yapımlar sunmazsanız, oyuncuların bu oyunları ellerinde tutmak için nedenleri olmaz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Just Cause 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Avalanche Studios Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 3 Saat önce Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı İçerisinde 6 Oyun Ekleniyor 6 Saat önce Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 7 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 8 Saat önce Frostpunk 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler