Avalanche da Xbox 720 ve PS4 İçin 2014'ü Gösterdi

Avalanche'ın Just Cause 2 ile şimdilik nesil konsolları kafasında bitirdiği görülüyor.
20.06.2011 21:20 Levent Polater

 
    Bu aralar yapımcılar, Xbox 720 ve PS4 hakkında çok konuşmaya başladı. Hepsi de tesadüf olamaz herhalde.. Sony ve Microsoft'tan önce yeni nesil konsolları hakkında ipuçları veren en yeni isim Just Cause yapımcısı Avalanche stüdyosu oldu.
 
    Avalanche, 2014'e kadar Xbox 720 ve PS4'ün çıkışını yapacağını düşündüklerini belirtti. Firmanın New York'ta yeni bir stüdyo açtıklarını hatırlatalım. Hatta bu stüdyoya Homefront'un yapımcısı olan ve kapatılan Kaos Stüdyosu çalışanları yerleştirilmeye başlanmıştı. Geçtiğimiz hafta ise bu taze Avalanche stüdyosunun yeni nesil konsollar için yeni bir projeyi hayata geçirdikleri açıklandı.
 
    Xbox 720 ve Playstation 4'ün için daha önce de kulislerde 2014 tarihi konuşuluyordu. Bugün Sony patronu Jack Tretton, Wii U'nun kendilerini heyecanlandırmadığını ve Playstation 4 konusunda acele etmelerini sağlamadığını söylemişti, Crytek'in de elinde Xbox 720 olduğu ve buna oyun geliştirdiği söylenmiş ve bu haber de fos çıkmıştı (Belki de gerçektir?) Yeni nesil konsolları daha çok bekleriz gibime geliyor. Beklemek isteyen?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Just Cause 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Avalanche Studios Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 2 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler