Avatar: Frontiers of Pandora Oyunu 2022'de Çıkış Yapacak

13.06.2021 19:37 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Ubisoft ve geliştirici Massive Entertainment, PlayStation 5, Xbox Series, PC ( Ubisoft Store ), Stadia ve Luna için Avatar: Frontiers of Pandora'yı duyurdu. 2022'de çıkış yapması planlanıyor.
 
Oyun hakkında 
 
Avatar: Frontiers of Pandora, Lightstorm Entertainment ve Disney işbirliği kapsamında Massive Entertainment tarafından geliştirilen birinci şahıs, aksiyon-macera oyunudur.
 
Bu yeni, bağımsız hikayede Na'vi olarak oynayın ve Pandora'nın daha önce hiç görülmemiş bir parçası olan Batı Sınırında bir yolculuğa çıkın. Eşsiz yaratıkların ve yeni karakterlerin yaşadığı canlı bir dünyayı keşfedin. Doğayı tehdit eden zorlu RDA güçlerini geri püskürtün. 
 
Tanıtım videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 2 Saat önce Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 4 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 4 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 6 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler