Avatar Kinect Duyuruldu

06.01.2011 11:40 Ersin Kılıç


     Microsoft harekete duyarlı kontrol sistemi Kinect ile birlikte yeni uygulamalarında kapısını açmış oldu. Kinect'e özel hub kısmı ve diğer özellikler derken Kinect'e özel bir chat sistemi de duyuruldu.
 
     Avatar Kinect adlı bu sistem birazda teknolojik şov olarak gözükebilir. Çünkü bu sistem sayesinde avatarınız sizin konuştuğunuz sırada vücudunu, dudaklarını ve mimiklerini sizin yaptığınız gibi hareket ettiriyor. Bir nevi kendi yansımanızı ekranınızda avatar olarak, tüm hareketleriniz ile birlikte görebileceksiniz.
 
      Bu yeni sistemde de normal party kısmında olduğu gibi arkadaşlarınızı davet edebilecek ve farklı konseptlerde sohbetlere girebileceksiniz. Ayrıca bu sohbetlerinizi kaydedebilecek ve paylaşabileceksiniz. Tüm Gold üyelerine bedava olarak sunulacak Avatar Kinect sisteminin bahar aylarında çıkacağı da belirtildi.
 
     CES fuarında yapılan tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

 
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kinect Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 17 Dk önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 1 Saat önce Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 2 Saat önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler