Avatar Motocross Madness Geliyor!

29.05.2012 11:41 Ersin Kılıç

 
     Microsoft'un en önemli servislerinden biri olan Avatar sistemi, yeni özellikler ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Farklı oyunlarda karşımıza çıkan Avatarlarımız bu sefer de motor üzerinde yarışa dahil oluyor.

      Microsoft'un muhtemelen E3 fuarında duyurusunu gerçekleştireceği yeni oyunu için ilk ekran görüntüleri ortaya çıktı. Xbox Live üzerinden yayınlanacak olan Avatar Motocross Madness ile kendi avatarınız ile kıyasıya bir mücadeleye girebileceksiniz. Yarış dinamiklerinin yanı sıra havada yapacağınız hareketlerin de bir hayli önemli olduğu oyun, multiplayer modlarıyla da eğlenceli olacağa benziyor.
 
     Oyunun fiyatı ve çıkış dönemi hakkında ise henüz bir bilgi yok. Yayınlanan 2 adet ekran görüntüsüne aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Avatar Motocross Madness Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler