Avatar Oyununun Geliştirilmesi The Division'ı Etkilemeyecek

04.03.2017 06:34 Gazali Çetinkaya

 
   Geçtiğimiz günlerde Ubisoft, Lighstorm Entertainment ve Fox Interactive ile ortaklığını duyurarak Avatar evreninde geçecek yeni bir oyun yaratacaklarını duyurmuştu. 
 
   Massive Entertainment tarafından geliştirileceği belirtilen Avatar oyununun The Division'ın desteğine etki etmeyeceği Ubisoft tarafından belirtildi. Eurogamer'a konuşan Ubisoft şu şekilde bir açıklamada bulundu.
 
"Avatar kendi ekibine sahip olan yeni bir proje ve Massive halen yetenekli kişileri işe almaya devam ediyor. Avatar'ın geliştirilmesinin The Division ekibinin çalışmasına veya bizim uzun vadede oyunu destekleme ve güncelleme planlarımıza bir etkisi yok."
 
   The Division şu anda PS4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.
 
   Yeni duyurulan Avatar oyunu hakkında ise pek bir bilgi yok. Bilinenler ise Avatar evreninde geçecek bu projenin Massive Entertainment tarafından geliştirileceği ve Massive'in Snowdrop oyun motorunun kullanılacağı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Division Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: Massive Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 8 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler