Avatar, Skull & Bones ve Mario + Rabbids Sequel'in Mart 2023' Kadar Çıkacağı Bildirildi

12.05.2022 11:36 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft, daha önce Avatar: Frontiers of Pandora, Mario + Rabbids: Sparks of Hope, Skull & Bones ve diğer heyecan verici oyunların 2023'e kadar çıkış yapacağını bildirmişti. Ubisoft CFO'su Frédérick Duguet bu oyunların çıkış yapacağı ay aralığını açıkladı.
 
Duguet'in belirttiğine göre bu oyunlar Ekim 2022 - Mart 2023 tarihleri arasında çıkış yapacak. James Cameron'ın Avatar: The Way of Water filmi de 16 Aralık 2022'de sinemalarda gösterime girecek. Dolayısıyla Avatar: Frontiers of Pandora'nın yakın tarihlerde çıkması muhtemel.
 
Avatar: Frontiers of Pandora ve Mario + Rabbids: Sparks of Hope oyunlarının daha önce 2022'nin sonunda piyasaya sürüleceği belirtilmişti. Ancak bunlardan birinin veya her ikisinin de 2023'ün başlarına ertelenebileceği bildiriliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ubisoft Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 3 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 8 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 8 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 9 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler