Avatar'ın Satış Rakamı Açıklandı

20.05.2010 12:50 Ersin Kılıç


 
     Geçtiğimiz yıl sonunda beyazperde de boy gösteren James Cameron imzalı Avatar filmi şüphesiz sinema tarihinin en önemli yapımlarından birisi. Terminator ve Titanic gibi filmler ile de oldukça ses getiren yönetmen, aynı etkiyi Avatar ile'de yaşatmayı başardı. Özellikle 3D teknolojisi için öncü filmlerden biri haline gelen Avatar'ın aynı isimli oyunu için ise bu övgüleri söylemek oldukça zor.
 
     Özellikle oyun fuarlarında uzun soluklu sunumlarına rağmen hiç bir görüntüsüne ulaşamadığımız oyun, büyük merak uyandırmıştı. Hatta Ubisoft E3 fuarında James Cameron ile birlikte uzun bir konferansa imza atmış, oyunun ilk videosu ise GamesCom'da gelmişti.
 
     Piyasaya çıkması ile birlikte ise büyük bir hayal kırıklığına neden olan Avatar'ın oyunu bir çok site ve dergiden büyük eleştiriler alıp, çok düşük puanlar ile ayrılmıştı.
 
     Buna rağmen oyun, bir çok film oyunu gibi iyi bir satış rakamına ulaşmışa benziyor. Ubisoft CEO'su Yves Guillemot, yaptığı açıklama ile Avatar oyununun 2.7 milyon adet sattığını belirtti.
 
     Film oyunlarının bu satışlarına bakacak olur isek, daha bir çok benzer yapım ile karşılaşacağa benziyoruz. 
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
James Cameron's Avatar: The Game Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 4 Aralık 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler