Avegers'ın Yeni Videosu Aksiyon Dolu

01.03.2012 12:49 Ersin Kılıç


     Geçtiğimiz dönemlerde birçok Marvel kahramanını beyazperde de görme şansına eriştik. Şimdi ise bunlardan en önemlilerini bir arada görme zamanı. Evet, tabi ki Avengers'tan bahsediyorum.
 
     Iron Man, Thor, Hulk ve Captain America gibi önemli karakterleri bir araya getirecek olan Avegers'ın yeni tanıtm videosu yayınlandı. İki dakikadan uzun süren bu yeni videoda birçok aksiyon sahnesine ve filmin önemli kısımlarına yer verilmiş. Tabi videoda her zaman olduğu gibi Tony Stark'ın esprili yapısını da görüyoruz. Özellikle son sahne filmin en aksiyon dolu sahnelerinin başlangıcı gibi duruyor.
 
     27 Nisan'da ülkemizde gösterime girecek olan ve adı The Avengers Assemble olarak değiştirilen filmin bu yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler