Avengers: Infinity War 67 Karakterden Mi Oluşuyor?

16.01.2016 01:23 Özgehan Özdoğan


     Kardeş yönetmenler Anthony ve Joe Russo, katıldıkları Wizard World Comic Con'da Infinity War için bazı ayrıntılar paylaşmıştı. Filmin 67 karakter barındıracağını ve iki parça halinde geleceğini öğrenmiştik.

     Şimdi ise duyduğumuz şey, bu sayıyı yalnızca sembolik anlamda kullanmış oldukları.
"İnsanlar bunu tam sayı olarak algılamış olsa da 67 karakteri mecazi olarak söylemiştik ama gerçekten fazlasıyla karakter bulunuyor. Bütün Marvel Cinematic Universe evreninin şimdiki doruk noktası olacak Infinity War. Film için kendi alanında çok hırslı olduğunu, şimdiye kadar gördüğünüz her şeyi alıp heyecanlı bir sonla birleştirmek istediğini söyleyebiliriz. Karışık ama tutkulu bir hikaye anlatımı var. Bu arada sadece baş rollerden değil, karşımıza çıkan karakterlerin tümünden söz ediyoruz." sözleriyle hayranları heyecanlandıran yanlış anlaşılmayı düzelten Russo kardeşler, yapımın bu sene Kasım ayında Atlanta'da başlayacağının sözünü de verdiler.

     Avengers: Infinity War Part I'in Mayıs 2018'de, Part II'nin ise Mayıs 2019'da beyaz perdeye taşınması bekleniyor.

İlgili İçerik Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 1 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 1 Saat önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 2 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 7 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler