Avustralya, Artık +18 Oyunlar Oynayabilecek

19.06.2012 12:41 Levent Polater

 
    Avustralya'daki oyun raflarında kan ve şiddet öğeleri yüksek bir oyun görmeniz neredeyse imkansızdır. Bunda ülkenin oyun sınıflandırma biriminin acımasız ve katı kuralları büyük rol oynuyor. Fakat yeni kabul edilen bazı reformlar sayesinde artık bu, değişmek üzere.
 
     Şimdiye dek yalnızca 15 yaş sınırıyla boğuştuğu için yetişkin öğeler içeren yapımlara kavuşamayan Avustralya'lı oyuncular, yeni gelen yönetmelikle beraber, bu makus kaderlerini tarihe gömmeye hazırlanıyorlar. Avustralya oyun piyasası için yeni kabul edilen R18+ sınıfı, ESRB'nin "M" sınıflandırmasıyla eşdeğerde kabul ediliyor. Bu da artık Avustralya sınırları içerisine sansürsüz, yasaksız bol kanlı, şiddetli oyunların girebileceği anlamına geliyor.

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 5 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 5 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 6 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 7 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler