Axiom Verge 2, PS4 ve PS5 Desteği Aldı

11.06.2021 13:36 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Thomas Happ Games, Axiom Verge 2'nin daha önce duyurulan Switch ve PC ( Epic Games Store ) sürümlerinin yanı sıra bu yaz PlayStation 5 ve PlayStation 4 için de mevcut olacağını duyurdu.
 
Oyunun tanıtım yazısı 
 
Eleştirmenlerden olumlu yorumlar alan Axiom Verge'ün devam oyununda, antik harabelerin ve yüksek teknolojili bir uygarlığın bulunduğu, Dünya'ya benzeyen alternatif bir gezegeni keşfedeceksin. Fakat gerçekliğin sınırlarında seni içine çekmeye hazır olan bir şeyler dolaşıyor.
 
Daha önce Axiom Verge'ü oynamış veya bağımsız "metroidvania" maceralarının mihenk taşı olarak görüldüğünü duymuş olabilirsin. Axiom Verge 2, Axiom Verge 1'deki hikâyenin bir kısmını içerse de yeni karakterler, yeni güçler, yeni düşmanlar ve yeni bir dünya ile tamamen yeni bir oyun. İlk oyundan önce veya sonra oynayabilirsin.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Axiom Verge 2 Platformlar: Geliştirici: Thomas Happ Games Dağıtıcısı: Thomas Happ Games Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler