BBL Esports, AimDLL Transferi Hakkında Duyuru Yayınladı!

30.11.2022 22:30 Hamit Can Sayılgan

 
     BBL Esports VALORANT oyuncusu Hüseyin "aimdll" Kabişteke'nin bir süre önce başka takımlar ile görüşmeye açık olduğunu belirtmesi üzerine bugün, Digital Athletics takımı profesyonel oyuncuyu kendi kadrosuna dahil ettiğini sosyal medya üzerinden duyurdu.
 
     Bu duyurunun ardından BBL Esports ise "Kurulduğu günden bu yana tüm ilişkilerinde kişi ve kurumlara saygıyı öncelikli tutan BBL Esports olarak henüz görüşme aşamasında olunan sözleşme ve finansal süreci tamamlanmamış Hüseyin "aimdll" Kabişteke transfer haberinin duyurulmasını doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye’de espor’un köklü kulüplerinden Digital Athletics’ten ivedi olarak bu yanlış anlaşılmayı düzelterek sürecin etik kurallar dahilinde devamını sağlamalarını rica ediyoruz." açıklama duyurusu yayımladı. AimDLL ise konu hakkında henüz herhangi bir açıklamada bulunmadı. Böylelikle Digital Athletics'in henüz sözleşmesi olan bir oyuncuyu süreç tamamlanmadan duyurduğu ortaya çıkmış oldu. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valorant Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler