BF3: Armored Kill'in Çıkış Tarihi Açıklandı!

27.08.2012 06:30 Samet Konuksal


    Geride bıraktığımız dönem içerisinde Battlefield 4'ü duyuran DICE ekibi, Battlefield 3'ün oyuncularına vadettiği içerik güncellemelerine devam ediyor. DLC takviminde Armored Kill'in çıkacağı Eylül ayına yaklaştığımız şu günlerde, net çıkış tarihi de geldi.
 
    Belirtilenlere göre Battlefield tarihinin en geniş haritasını içerecek olan Armored Kill DLC'si, 4 Eylül'de Battlefield 3 Premium oyuncularına özel bir şekilde ilk olarak Playstation 3'e çıkacak. Ardından ise DLC, 11 Eylül tarihinde yine ilk başta Premium oyuncularına özel olarak PC, X360 platformlarına da yayılacak.
 
    Battlefield 3'ün Premium servisine kayıtlı olmayan Battlefield 3 oyuncuları DLC'yi ikişer hafta arayla satın alabilecekler. Bu tarihler PS3 için 18 Eylül, X360 ve PC için de 25 Eylül olarak gösteriliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 26 Dk önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 2 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler