BF 3 ve FIFA 12, Eurogamer Expo'ya Yetişecek

Fuarda Battlefield 3'ün tadına bakmak için oyuncular uzun kuyruklar oluşturacaklardır.
05.05.2011 20:44 Levent Polater

 
    Electronic Arts, FIFA 12 ve Battlefield 3'ün bu seneki Eurogamer fuarına oynanabilir demolarını yetiştireceğini duyurarak heyecan yarattı.
 
   Bunun dışında bir kaç diğer Electronic Arts oyunun da fuarda ele geçirilebilir olacağı açıklandı. EA yetkilileri ise EA'in fuarda müthiş bir standa sahip olacağını ve çoğu beklenen yapımı oyun severlerin karşısına çıkaracağını belirtiyorlar.
 
    Heyecan duymamak elde değil. Ancak oyunun E3 fuarına yetişmemesi şimdiden hâyâl kırıklığına sebebiyet verebilir. Eurogamer Expo hakkında verilen bir diğer bilgi ise biletlerin çok hızlı bir biçimde tükeniyor olması. 30,000 oyuncu çoktan biletlerini alıp fuarı beklemeye başladı. Bu seneki Eurogamer Expo 22-25 Eylül arasında düzenlenecek.
 
Güncelleme: Oyunlar E3 değil, Eurogamer Expo'da yayınlanacak. Haber düzeltilmiştir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 21 Dk önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 2 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 2 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 3 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler