BF: Bad Company 3 Nerede? Cevap EA'dan Geldi!

19.07.2012 14:45 Talha Aynacı

 
   EA, Battlefield 4 duyurusu sonrasında Bad Company serisinin kaderi hakkında da bir açıklamada bulundu. DICE'ın Bad Company markasından büyük gurur duyduğunu ve çok sevdiğini belirten EA konuşmacısı Ian Tornay, Bad Company 3 ile ilgili gelen sorulara şu şekilde cevap veriyor:
 
"Şunu söyleyebilirim ki bu konuda yavaş kalınmasının sebebi DICE'ın bu seriye karşı soğuk durması değil. DICE'ta konuştuğum herkes böyle bir seri ortaya çıkardıklarından ötürü kendileriyle gurur duyuyor ve Bad Company serisini ayrı bir yerde tutuyorlar. Siz gelecekte BC'nin ne gibi içeriklerle karşılaşmak isterdiniz? Kendi adıma oturup şöyle bir düşünür ve BC'yi herkes için özel kılan şeylerin neler olduğunu ortaya çıkarır, bu büyüyü oyuna nasıl dahil edilebileceğimizi araştırırdım."
 
   Anlayacağınız şu an için ufukta bir Bad Company oyunu gözükmüyor. Ancak eminiz duyurulsaydı Battlefield 4'den daha fazla heyecana sebep olurdu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield: Bad Company 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 2 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 2 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 3 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 3 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 4 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler