BLACKTAIL 15 Aralık'ta PS5, Xbox Series ve PC için Çıkıyor

07.11.2022 18:33 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Focus Entertainment ve geliştirici The Parasight, BLACKTAIL'in 15 Aralık'ta PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Baba Yaga efsanesinin bu yeniden anlatımında, büyülü bir orman ortamında geçmişinizin anlaşılması zor görüntülerini avlayın. Yayınızda ustalaşmayı ve büyüleri serbest bırakmayı öğrenirken, iyi veya kötü bir cadı olup olmayacağınızı da seçeceksiniz.
 
İksir ve ok yapmak için malzemeleri toplayın, güvenilir yayın ve eldivenlerinizle heyecan verici dövüşlere katılın. Ardından birçok tuhaf ve konuşkan yaratıkla karşılaşın. Geçmişinizdeki perdeyi kaldırın, arazinin ve sakinlerinin kaderine karar verin. Her kararın becerileriniz üzerindeki etkisine tanık olun!
 
Oynanış Videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 2 Saat önce Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 3 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 8 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 9 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler