BO II'nin Koleksiyoncu Sürümlerine Özel Video

29.08.2012 23:44 Tunahan Başol


     Call of Duty: Black Ops II'nin dün resmiyet kazanan koleksiyoncu sürümleri Care Package Edition ve Hardened Edition için özel bir video yayımlandı.
 
     Yayımlanan bu videoda, koleksiyoncu sürümleri ve sundukları içerikler ön plana çıkarılarak tanıtılmışlar. Daha çok Care Package Edition'ın içeriği üzerine yoğunlaşan bu video, serinin hayranlarının daha da sabırsızlanmasına neden olabilir diyor ve sizleri video ile baş başa bırakıyoruz.
 
     Ayrıca Care Package Edition'ın bu sabah saatlerinde yayımlanan kutu açma videosu da aşağıda. Sürüm dikkatinizi çektiyse göz atmanızı öneririz.


[DHVIDEO=5486]

[DHVIDEO=5479]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler