BP'nin Boruları Mario Dünyasında da Sızıntı Yaptı!

07.12.2010 14:17 Levent Polater

 

 
    BP'nin çevre felaketi yaşattığı yağ sızıntısı vakasının üzerinden tam 6 ay geçmiş, bana sanki dün gibi geliyor, zamanı gerçekten durduramıyoruz. Neyse konumuza gelirsek, tüm dünyanın gözlerini üzerine çeviren bu çevre felaketi durduruldu durdurulmasına ancak, ölen balıkların, denizin kirlenmesinin haddi hesabı yok.
 
    Çevre dostları bu duruma büyük tepki gösterdi doğal olarak. Bu durum Mario oyununa bile uyarlandı. 'Super Mario BP Oil Spill' adı altında yapılan oyundaki konumuz BP'nin Mantar Krallığına şube açmasıyla ve boruların sızıntı yaratmasıyla başlıyor.
 
    Bizim de sızıntılar konusunda uzman tesisatçımız Mario'yu kontrol ederek Mantar Krallığını bu felaketten kurtarmamız gerekiyor. Yapmanız gereken, sızıntıları yağ ile ölen balıklar ile doldurmaya çalışmak. BP ise sızıntıların devam etmesi için size engel olmaya çalışıyor.
 
    Oyun ilerledikçe daha da zorlaşıyor. Kendiniz baksanız daha iyi olur. Oyuna buradan ulaşabilirsiniz. İyi eğlenceler, BP'yi alt edin ve Mario'nun dünyasını kurtarın :)
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
New Super Mario Bros. Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 9 Dk önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 1 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 2 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 3 Saat önce Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler