BSC Editörleri Sahada!

Gol olur :)
29.06.2011 12:52 Ersin Kılıç


     2008 yılından itibaren yükselişe geçen FIFA serisi, FIFA 12 ile birlikte yepyeni özellikleri de içerisinde barındıracak. Başta Impact Engine olmak üzere birçok yeniliğe sahip olan FIFA 12'den önce FIFA 11'de ter atıyoruz.
 
     Bizde BSC ekibi olarak uzun süredir FIFA'da top koşturmaya devam ediyoruz. Bundan sonraki maçlarımızı ise sizlerle de paylaşacağız. Haftanın golleri ve haftanın maçı gibi videolar ile karşınızda olacağız. FIFA 11'den ilk videomuz ise Pazartesi günü yaptığımız maçtan geliyor. Yabancı oyunculara karşı oynadığımız, BSC ekibinden Erdinç ve benim (Ersin) yer aldığımız bu takım oyununda, takımın değişmez isimlerinden Bülent (Nouma) ve Koray (Drizzt)'da bizlere eşlik ediyor.
 
     Erdinç'in spikerlik deneyimi ile karşınıza çıkacağı bu bol gollü mücadeleyi aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 11 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 1 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler