BSC Özel: FIFA 11 Kolaj Videosu

15.09.2010 20:04 Ersin Kılıç


 
     Futbol seven oyuncular için heyecanlı günler başladı diyebiliriz. Futbol oyunlarının başını çeken iki seri PES ve FIFA'nın 2011 versiyonları için demolar bugün yayınlandı. Bizde yayınlanan bu demolar için özel videolar ile karşınızda olacağız.
 
     Kolaj videomuzun ilk konuğu ise FIFA 11 oluyor. 1 Ekim'de çıkışını yapacak olan FIFA 11'in demosunda özellikle değişen menü tasarımlarının yanı sıra pro passing, kaleci kontrolü, animasyonlar ve top fiziği dikkat çekiyor.
 
     Oyunun demosundan menü tasarımlarının bir hayli hızlandığını görüyoruz. FIFA 09 sonrası FIFA 10 ile bu yönde de bir yol kat eden EA Sports asıl stabil menü tasarımına ise FIFA 11'de kavuşmuş. Demoda ayrıca kaleci kontrol özelliğinin de ne kadar eğğlenceli olacağını anlayabiliyoruz. Kaleci kontrolü ilk etapta oldukça zorlayıcı gelse de alışıldığında ise oyuncular için vazgeçilmez konumlardan birisini oluşturabilir.
 
     FIFA 11'in demosu için hazırladığımız özel kolaj videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 11 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 1 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 3 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 4 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 4 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 5 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler