BSC Özel: Gamescom'dan Kasa Modlamaları

Modlamalar çok kısa bir sürede tamamlanıyor.
20.08.2011 10:51 Ersin Kılıç


     Her geçen yıl daha da büyüyen ve firmaların akın etmeye başladığı Gamescom fuarından haberlerimiz davam ediyor. Bolumsonucanavari.com ekibi olarak fuardan görüntüler dışında özel içerikler ve videolar ile sizlerin karşısında olduk. Fuarın bitimiyle birlikte özel videolar ile de Gamescom'un nabzını tutmaya devam edeceğiz. Bu haberimizde de bu özel içeriklerden birisi ile karşınıza çıkıyoruz.

     Bildiğiniz gibi kasa modlamaları oldukça popüler bir yere sahip. Öyle ki sık sık PC dışında konsol kasalarının modlamalarıyla bile karşılaşıyoruz. Gamescom fuarından ilginç kareleri karşımıza getiren Genel Yayın Yönetmenimiz Erdinç İyikul, tıpkı geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da kasa modlamalarıyla karşımıza çıktı.
 
     Bu kasa modlamalarında özellikle bazı modların oldukça hoşuma gittiğini söylemeliyim. İlk olarakta favorim ile başlayacağım. Portal serisinde yanımızdan ayırmadığımız küpler baz alınarak yapılan bu kasa modu eminim benim gibi sizlerin de favorisi haline gelecektir. 
 

     İkinci sırada dikkatimi çeken kasa ise Disney ve Pixar'ın ortak yapımı olan Wall-E'den esinlenerek oluşturulan kasa modlaması oldu. Melül bakışları, elleri ve tabi ki şirin görüntüsü ile Wall-E en az filmi kadar güzel bir modlama olmuş.


     3. sırada ise özellikle detaylarına bayıldığım bir kasa modlamasına yer vermek istiyorum. En ufak işçiliğe kadar özenilen bu kasa modundaki detaylar gerçekten inanılmaz. Merdivenleri, çelik yapısı ile bu kasa modu eminim odanıza bambaşka bir hava katabilir..
 

      Şimdi Erdinç'in objektiflerine yansıyan diğer kasa modlarına geçmeden önce bu kasa modlamalarının fuar alanında canlı olarak çok kısa süreler içerisinde yapıldıklarını hatırlatalım. Gerçekten şaşılası ve büyük bir emek istiyor..İşte mod köşesinin diğer dikkat çeken kasaları..
 









 Not: Fuar alanından çektiğimiz görüntüler izin alınmadan kullanılamaz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Amazon Prime Gaming Haziran Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 29 Mayıs Cyberpunk 2077'nin Geliştirilmesi Resmen Tamamlandı! 29 Mayıs CD Projekt Büyük Oyunları Daha Sık Yayınlamak İstediğini Bildirdi 29 Mayıs ADATA ve XPG, En Yeni Teknolojilerini Computex 2024'te Kullanıcılarla Buluşturacak 29 Mayıs God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 29 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler