Baba, Xbox Adaptive Kontrolcüsünü Kullanarak Kızının Switch'te Oyun Oynayabilmesini Sağladı

20.01.2020 15:06 Gazali Çetinkaya

Microsoft'un Xbox Adaptive Kontrolcüsü, hareketliliği sınırlı olan oyuncuların ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış özel bir kontrolcü ve bir kez daha oyunların daha fazla kişi tarafından erişilebilir olabileceğini kanıtladı.
 
Birleşik Krallık'ta teknoloji akademisi Digital Jersey Academy'nin patronu Rory Steel, motor nöron hastalığı bulunan kızı Ava için Xbox Adaptive Kontrolcüsünü ve çeşitli diğer parçaları kullanarak Switch'te kullanılabilecek özel bir kontrol sistemi hazırladı. Ava bu şekilde The Legend of Zelda: Breath of the Wild'ı oynayabiliyor.
 
 
 
 
 
 
Xbox patronu Phil Spencer da Rory Steel'in harika iş çıkardığını belirtti. Fakat sadece bu kadar da değil.

Logitech ve Microsoft daha fazla kişinin yüzünü güldürebilmek için kontrolcünün geliştirilmiş bir sürümünü hazırlamak için Rory Steel ile birlikte çalışmak istediklerini dile getirdi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler