Baby Yoda'nın İlk Tasarımları Paylaşıldı

30.05.2020 12:59 Özgür Eroğlu

2019'un sonlarında Disney+ üzerinden Star Wars evreninin yeni üyesi The Mandalorian dizisi yayınlandı. Dizi her ne kadar başarılı bir dizi olsa da Baby Yoda karakteri dizinin başarısının da önüne geçerek bir anda büyük bir popülerliğe ulaştı.
 
Baby Yoda karakterinin bu kadar sevilmesinin en büyük sebebi de gerçekten oldukça tatlı olması. Ancak geçtiğimiz günlerde paylaşılan tasarımlar, Baby Yoda'nın ilk tasarımlarda o kadar da tatlı olmadığını gösteriyor. 
 
Bahsi geçen görselleri aşağıda bulabilirsiniz. The Mandalorian dizisinin ikinci sezonu bu yılın Ekim ayında yine Disney+ üzerinden yayınlanacak. İkinci sezonda Baby Yoda'ya dair daha fazla detay öğreneceğiz. 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler